tvåtusenelva

ORKAR INTE. KOLLA PÅ MIGGGGGGGGGG. HAHAHA. Hittade ingen bra bild på hur jag ser ut nu så det blev en jättedålig bild så man knappt ser hur jag ser ut lol. Men ja, den första bilden är från januari och den andra från december. Livet <3

Tänkte faktsikt göra en sån där lista från början. Men sen insåg jag att årets låt, årets person, årets händelse, årets bästa köp, årets video, årets album och årets snyggaste kille bara handla om Bruno. Så... det kanske inte vara så kul. MEN. Detta året har typ varit mest skola. Det där med att välja gymnasium och bara "sdlfkjdslkfjds tänk om jag valt fel" och sen när man börja att allting blev som man tänkt sig lololol. Bästa grejen under hela året var ju såklart Bruno's konsert. Kommer ALDRIG GLÖMMA det. Seriöst... dör när jag tänker på det. Känslan när det var 90 dagar kvar och sen 1 dag kvar. GUD VAD JAG VAR NERVÖS. Åhhhh. Höll på att skaka ihjäl. HAHA jaja, nog pratat om det. Utseendemässigt har jag väll inte förändrat jättemycket... Det är nog mest håret... annan färg och har snelugg nu istället för mittbena. Ja, trevligt år då kanske. Hoppas 2012 blir trevligare dock! Sen är det ju nyår också.. är inte ett stort fan av denna dagen men gott nytt år på errrrrrrr!

New year's eve

Såg denna filmen i tisdags på bio. Den var faktiskt riktigt bra lol. Älskar när man "lär känna" massa personer i början av filmen, sen i slutet har alla någon slags kontakt med varandra. Men iallafall, jag rekomenderar den för den var grymt bra! HE-HE-HE. Nu ska jag, fortsätta slösa tid på internet... hejdå!

gröna jeans


Idag har jag varit på välaaaaa! Köpte två nya jeans som jag verkligen behöver! Speciellt nya svarta för jag har typ två asstora hål i mina gamla he-he. Gick runder och leta efter ett par snygggaaa svarta aslänge, men hittade dom på H&M och dom gröna är från Ginatricot. Tyckte dom var coooolaaaa hehehe. Köpte lite annat också men det får ni se någon annan dag! CYAAAAAA!

julafton in bildoooorrrrrr


lite bilder från julafton. fick en tröja idag av mina systrar jag visar en annan dag. meep meep. nu ska jag äta choklad och dricka vatten! (har inget annat gott</////3) CYA.

Juklappisar!

Okeajjj. Är riktigt glad över mina julklappar. Fast typ vill döda alla som skryter om dom på sin facebook. ORKAR INTE. Iallafall om ni vill veta vad jag fick kan ni läsa hääär!

- Ett par röda låga sånna smala converse
- Ett par nya hörlurar (äntligeeeen!)
- 500kr presentkort på ett köpcenter typ där min mamma bor trololol
- En väckarklocka som är ascool!
- En filt
- En mössa
- En slags grejsimojs man häller vatten i, typ en bringare fast värsta coola designen HAHAH SVÅRT att förklara.
- Parfym
- ca 2500kr vet inte lol... men ska köpa en keyboard av det iallafall! (DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DDD)

Det var allttt och nu är jag skittrött, håller på att dööööööö. Men ska till mina systrar imorron igen och fira jul lite, igen. IGEN. arh men jaojao. Godnatt eller något!

God jul mina små myror!

Grön jul i år dåååå vaaaa! Suck... Just nu ligger jag nog fortfarande i sängen hemma hos mamma! Men gjorde ett tidinställt inlägg så att det blir ett inlägg idag iallafall! Vet inte om jag hinner eller inte lololo men GOD JUL TILL ER. Åh tack för att ni följer mig och ni är jätteunderbara och jag vet inte varför jag har så många följare lololol. men tack och tack och hoppas ni får en jätteeeetrevlig jul för det ska jag ha! Kraaaaaam, puss och kram och kram och kram och puss till er!


GOD JUL! ♥

I like it like that

Hepphepp! Tänkte bara uppdatera lite sådär ja. Tog denna låten för jag lyssnar på den just nu trololol. Men, det är snart julafton! Ska åka till mamma imorron sen sover jag där tills på lördag. Sen åker jag hem till pappa igen sen åker vi till min faaasteeer. Lololol. Tänkte bara säga det. Ha det braooo!

laaast christmas, i gave you my heart

Lilla rutis.

Jullov nudå! WOOHOOO! ÄNTLIGEN. Lite snö har det komiit också! Så hima skönt, dör. Var i skolan typ en timme, spelade last christmas (<3) rektorn spela och talade och sånt sen åt vi typ fika och sen åkte vi la hem. Ska köpa julklappar idag, har inte köpt en enda än (!!!!) HAHA. Menmen, nu ska jag ta och äta. CYA.

träbakgrunden

Det är en del som har frågat om var jag har hittat min träbakgrund och jag hittade den HÄÄÄR. Sen har jag redigerat den efter det, och jag tänkte dela med mig av dom om någon skulle vara intresserad! Ni får jättegärna använda dom! Skulle varit kul om ni säger till om ni tar en så man får se hur det blir hohohoho. Men ni måste inte!
Om du vill ha 1:an klicka HÄR.
Om du vill ha tvåan klicka HÄR.
Om du vill ha trean klicka HÄR.
Och om du vill ha fyran klicka HÄR.

julgranisch

Satte upp julgranen idag. Eller det var pappa och Helen fast jag sov då lololol. Är fortfarande sjuk, blir asanfådd bara jag går upp för trappan hAHAHAHA DET ÄR SÅ FULT. Vet inte om jag blir hemma imorron eller inte... we'll seeee. Snöade lite precis men nu slutade igen... Livet att bo i skåne alltså. Neeeeeeeee, nu ska jag fortsätta med ingenting. Cyaaaa.

lightilylights

Vi har en träd i vår trädgård täckt med blåa ljus... dom blev lite lila på bilden men det blev bara c00ltttttt! IDAAAG ligger jag här hemma i soffan och dööööör. Huvudet bara dunkar, magen har uppror och min hals gör ont. TYCK SYND OM MIG, HEheheheh nej skoja bara. ELLER GJORDE JAG? Ja, det gjorde jag. Hoppas det inte är långvarit! Ha en bra kvällllllllllll!

vet inteeeee

ingen aning.

what are words LOL

lite från sommarN.

lite seg dag idag men KVÄLLEN BLEV VÄLDIGT INTRESSANT HEEHEHE. Nä men har typ inte skrattat såhär mycket på länge. Skypar just nu med Towe, Felix, Daga och Hannaaaaa. Mycket trevligt. HAHAHAHAHAHAHA. ne men nu ska jag forstätta och dricka läsk och skypa. cya.

greenpeen


har ingeeeet att blogga om. typ 2 veckor till jullov... dör <3 fast VILL HA SNÖ. Det snöa typ asmycket, men det kom ingen snö. MOGET AV HIMLEN OSV. Sitter och kollar på idol nu. Egentligen hejar jag inte på någon för jag gillar ingen av dom. men KOLLAR PÅ DET ÄNDÅ. Eller endå kanske det ska vara. jeeee skitseemmeee bru. itz like pandaz ya know. HEHEHE ALLTSÅ VARFÖR SKRIVER JAG ENS DETTAAAA förstår inte. Vår katt ligger på bordet just nu och hon är typ jättetjock. OCH mina fötter är iskalla. orkar inte det. ska sluta skriva nu. ha en bra kväll. hej. då.

Grattis towe!

tog denna från hennes blogg lololol.

GRAAAATTIIIIIIS TILL TOWE SOM FYLLER 17 ÅR IDAG! Gå in på hennes blog osv HÄRRRR. Hon är tiepilitiep en ascool tjej som är cool och är cool som jag tycker ni ska följa för hon är cool. GRATTIIIS IGEEEEN TOWE <3