Japp, en paus till...

Orkar inte blogga. Tycker det har blivit skittråkigt. Såååå tar en paus... vet inte näääär jag kommer tillbaka men... hmmm.. ja... det blir väll någongång... CYAAAA LATTTEEER PIMPZZZZZ!

We don't care who sees

Har inget att skriva så hepphupp här får ni en grym låt. Lololol och förlåt för det ständiga designbytandet... men jao... tror jag är nöjd nu iaf.

All that we're fighting for

Typ hela morgonen har jag försökt att komma på en idé till en ny design. Men sen insåg jag att jag ville inte ha en ny design. Så jag gjorde bara headern "kvadratisk" istället heheheaohaoaiehoiehe. Det blev mycke mer.. "organiserat" hahoeheoihea. Var sjukt igår och är fortfarande sjuk idag men mår bättre. Det började i typ i tisdags och jao, men mår somsagt bättre idag och får se om jag går till skolan imorron! Älskar när det regnar när man är hemma... arhhhohoieheihoih <3 HEHE... Nu ska jag forsätta chilla.. uppdaterar kanske ikväll också... hejdå! :D

Middle finger up to the sky

ARH JAG BARA ÄLSKAR COBRA STARSHIP. Mac Miller är ju grym också men alltså orerierhsrieh. Kommer typ ihåg första gånger jag hörde talas om dom (lololol) satt och kollade på Sweet 16 (LOLOLOLOLOL) så var dom där och skulle spela och jag bara "shit dom är ju bra" så.. typ sen dess har jag lyssnat på dom! Grrryyryryryrrmtmtmt.

And I've been there, seen that

Rutigt

Lololololol. AAAAHAHHA dom här bilderna är tagna för typ... tusen år sen. OCH HON SER ALLTID SÅ LEDSEN UT. Förstår inte... Livet.

Twenty six

<3

Nytt!

YEYEYEYYEYEY ny design! ok ändrade typ bara bakgrunden och två bilder i headern. MEN LITE MYSIG STÄMNING BLEV DET ALLT TYCKER JAG? HAHA. Nej men alltså.. jag gillar den.. TRÄET ÄR TILLBAKA<3. Hoppas ni gillar den med.. MOAHHA. Ska bara dö idag för jag ÄR SÅ GRYMT TRÖTT. Är fortfarnade trött efter konserten för jag har inte fått sovit ordentligt sen dess. Så ska göra det idag.. eller inatt.. eh. Är nog lite övertrött nu. TROR JAG. Ha en bra fredag iallafall. CYA LATEEER ALLIGATOOOOR!

Filmen

HAHAHAHA JAG KAN INTE FILMA OK. Det blev så himla skakigt. Bästa filmen blev det på "Runaway baby" men alltså.. ändå! ARH. VILL. TILLBAKA. MÅSTE SLUTA KOLLA PÅ DENNA FILMEN AHAHAHA... Ibland kan man höra mig skratta (eehehehe).. GUD VAD JAG ÄLSKAR HANAANJNDSJGNDFHH. Btw om ni vill se introt.. så kolla här (LÄNK) .. gud vad jag dog.. dör bara jag ser den HAHAHAHAA. Mitt liv.

The best day of my life...

VARNAR FÖR VÄLDIGT OSAMMANHÄNGANDE TEST!!!1111

ARRHHRSJHFKDJFGNFDKJGNDSFARRHHRSJHFKDJFGNFDKJGNDSFFDSSFDFSUI1213
"#!€"44509302540+9345! VET NI VAD? VEEEET NI VAAAAAD?! KONSERTEN VAR HELT SJUKT AAAASGRYM! HERREGUD. OHGMFGJDFG. JAG ÄR INTE ÖVER DET ÄN. KAN INTE SLUTA DÖ. Okej seriöst.. hela dagen var så grym. Eller okej, skolan var inte så grym eftersom det är skittråkigt i skolan men ANNARS.

Åkte direkt till mina systrar efter skolan. Så insåg vi att insläppet började en timme tidigare så vi fick skynda oss och äta på tåget istället. Sen när vi kom dit så visste vi inte exakt var det var, så vi tog en taxi (HAHAHA DET VAR FÖRSTA GÅNGEN JAG ÅKTE TAXI) Så när vi kom dit så var där gaaaansksskskska mycket folk. Trodde att jag skulle komma skitlångt bak bara för det. Men, köpte iallafall en finfin t-shirt och ett armband typ<3. AH, sen så gick vi in i själva arenan typ, och det var helt rökigt? HAHA. OCH GRYMT VARMT. Kom ganska långt ifrån i början. Men sen gick folk (?) så jag kom ganska nära.. typ på rad 4. OHYEAH. Vi vänta ungefär en timme tills hon förbandsgrejen skulle komma. Kunde inte njuta av hennes röst (lol) för jag VAR FÖR EXCITED! Så spelade hon i typ 30 minuter.. sen var det 30 minuters paus för att Bruno var tjock. HEHEH.
MEN. MENEMENEMENEMN. SEN. SÅ SLOCKNADE LAMPORNA. Den stora duken var fördragen så MAN SÅG INTE BANDET OCH HAN. Dog. Så började låten och jag bara "USHDAJSHDSGFESFGHJDHSJKER48238932189231!!!!!!" ok <3. Herregud. Trodde jag skulle dö. Så rullades den svarta duken upp OCH SÅ SÅG MAN HAAAAAAAN! AAAARHHHHHHH. OCH HANS RÖÖÖSÖSÖSSÖSÖSÖT. Kunde inte fatta att det var han. Kunde inte fatta att jag såg hela bandet. HERRE-MIN-GUD. Okej okej okej. MEN ARH. HAHA. MEN ARH ALLA LÅTAR VAR HELT OTROLIGA. SÅ MYCKET BÄTTRE LIVE. Hans röst är såabrabrbarbabrara. Smälte varje gång han öppnade sin mun. Helt otroligt. Hela bandet var så underbaraaaa. Älskar dom. 
 
Jag kan verkligen inte skriva normalt när jag är helt excited.. förlåt <3 Men alltså det är helt obeskrivligt att jag äntligen fick sen den personen som jag har velat se i mer än ett år. MEEMEEEEH. Var helt genomblöt i slutet. Har nog aldriv varit så svettig. Gud. Och min röst AHAHAHAH. Kunde typ inte prata. Verisonen av Grenade var helt asgrym! Trodde jag skulle dö i slutet.. Har filmat hela Grenade och lite småbitar av andra låtar. Lägger upp filmen när den är klar. Typ om 5 timmar. MEN. Jag kommer allldldldldrig glömma denna dagen.. och det har varit den bästa dagen i mitt liv. Ni förstår inte hur glad jag är. MAH. Kan inte skriva mer nu för då fattar ni ingenting <3. HÄR KOMMER EN BILDBOMB. Fotade med min pappas lilla kamera så tog inte med systemen.. men det blev bra bilder ändååå. LÄGGER UPP FILMEN NÄR DEN ÄR KLAR. KRAMIS! Om någon tar bilderna av någon anledning så skjuter jag den personen ok. GLÖMDE NÄSTAN. Jag fick ögonkontakt med han. Jag dog. 
 

It will rain

HEEEEEEEEEEEEEEJ! JAG ÄR TILLBAKA TYP! Förlåt för att jag inte har bloggat på typ två veckor.. hehe. Men jag har inte hunnit. Och när jag väl har haft tid har jag varit så trött så jag dog. Låten här ovanför har varit på repeat i snart en vecka nu. OCH VET NI VAD? IMORGON.. I-M-O-R-G-O-N SKA JAG SE BRUNO LIVE. ALLTSÅ. HERREGUD. MITT LIV. ARHRHEURHESJHFSKG. Jag är så himla excited så jag nästan trillar av min stol. Kommer bli så himla kul. Typ har väntat på detta i typ ett år. Och imorron händer det liksom?! GAH. Hoppas jag får några bra bilder iallafall. Ska fortsätta dö nu så hörs vi på tisdag! :D Hejdå!