new in

Lite saker som jag köpt som jag bara inte visat än. Förlåt för sämst bloggning men har inget att blogga om he-h-he-he-he-he-he-heh-e.

new in

Monki - 400:-

tell me your secret

obs är inte naken, har bara dragit ner linnet. obs jag är blek pga har ej solat en enda gång i sommar.

Bloggandet

Alltså, jag är så trött på folk som kommenterar min blogg "BLOGGA MER SOM DU GJORDE INNAN!" typ, raderar dom direkt. Jag är mycket väl medveten om att jag inte bloggar precis lika mycket som jag gjorde innan och precis om ALLT jag gjorde. Men jag känner inte att ni ens vill veta typ "Hej idag gjorde jag det och det" + en tråkig mobilbild. Utan jag vill blogga när jag har bra bilder från kameran och intressanta bilder och inte bara en mobilbild på något tråkigt. Jag bloggar inte ens om en tredjedel om vad jag gör om dagarna, men jag tycker det är bäst så. För annars kommer bloggen bara bli sämre och jag vill inte det. Så ni behöver inte kommentera att jag ska blogga som innan för det tänker jag inte göra. För jag gillar inte det, och om ni inte gillar det så är det bara till att sluta läsa min blogg. Inte så svårt va? Ville bara ha det sagt! 

Liseberg

Var ju på liseberg igår somsagt. Även fast jag var trött som en korv hela dagen (Trodde jag skulle bli piggare men det hände inte) så var det ganska kul ändå! Det läskigaste var nog ändå uppswinget, har aldrig vågat åka den innan och när jag åkte den så skrek jag som en idioooooot. Men sen åkte jag den 4 gånger efter det hAHAHAHA. Ajja här är lite instagram bilder sen igår! (heter minradio där)

bilder från göteborg

Sista bilden har Anton tagit.
 
Är nu hemkommen, trött som faaaaaaaaaaaan är jag också. Har sovit 16 timmar nu så det borde väll räcka HAHAHAH. Vi har iallafall haft skiiiitroligt. Och kommer sakna dom jättemycket <3. Ska antagligen till göteborg imorgon med, men då ska jag dit med familjen på liseberg. Vi seeeeeeeeeeesssss :D

Göteborg!

Nu snart, går min buss, och sen ska jag ta tåget till göteborg där jag ska spendera tre dagar med Towe, Anton och Philip. Ska bli så jävlaaaa kul och vi ska bo på ett vandrarhem så det blir liksom ännu roligare. Är dock rädd att jag har glömt ngt pga jag suger på att packa egentligen. Och jag vek allt på bilden och försökte göra det fin bara just för bildens skull. Men på riktigt ser det ut som värsta kaoset. BRA LINA! Ajja, har med datorn iaf så kanske bloggar där uppe eller så sparar jag allt tills jag kommer hem. VI SES IAF! :D

i can be your new addiction

obs mitt hår ser inte ut så egentligen.