when we were young

maybe it was just a one time thing


Förlåt för jag aldrig skriver något. Men har liksom inget att skriva.

asdfghjklöäzxcvbm


grönt är skönt dock

Fira lite min bror som fyllt 18. (GRATTIS BROR XP) nej men japp. Fick lite fina bilder (tror jag haha) på utsickten för att det är fint där (no shit). SÅ TÄNKTE LÄGGA UPP DOM IMORRON. Här ovan är lite vackra bilder från dagen iaf, fina rut och min konstiga pappa som fotar med blixt även fast det är ljust ute. Man bara jahopp. Nej men nu ska jag göra historian som jag har glömt och göra 2o8ewqeyudhskdjfsmdFJDSKFDF. Ajja, HA EN BRA KVÄLL!

that only thing


mitt stökiga rum

Yeaah jag måste städa. Fast jag städade typ i förrgår, bra lina <333333. Tack <33333. Nej men, hatar att vakna upp till ett stökigt rum. Det är nog ett utav de värsta som finns hahaha, att gå och lägga sig med stökigt rum är inte samma grej för då är det helt mörkt i rummet så det spelar ingen roll för man ser ju det inte. AJJAAAAAAA, nog snackat om mitt stökiga rum ahaohahaohaoh. Ha det braaa idag för det ska jag ha! :D Hejdå.

i want you to be here


+++++++

It's killing me

t-shirt: ginatricot // jeans: cubus // skjorta: ginatricot

Hade på mig detta idag om ni ville veta. Gillar att gylfen är typ öppen... det är nu ni ska fråga om jag varit på killkalas <3 ELLER NÄ. Är lediga nu torsdag fredag iaf vilket är så SJUKT SKÖNT. Herrejesus vad jag är glad för det. Bara 22 dagar kvar till sommarlov nu dååååå. Wowpwpowopwopwopw.

give me one more minute with you

+++++

The avengers


Var och kolla på the avengers på bio igår med ett gäng vänner. Hade velat se den jättelänge men blev asbesviken för den var inte så rolig som jag trodde den skulle vara. Robert (iron man) var dock höjdpunkten för han var lika underbar som vanligt. Höll på att somna typ två gånger under filmen för 1. Jag var så jääääävla trött och 2. för att den var låntråkig <3. Efter det var jag lite med fint folk. Sen sov jag typ hela dagen idag osv. Hejdå!

it took 25 years


kiss me slowlySdfkhdsfkhewkujs uhhh mitt favorit band just nu. Klicka på hjärtana för att höra 3 asssssssbra låtar, så ni måååste lyssna! He-heh-he-he-eh-eh-hh. Jag vet min bloggning suger men what can i do about itttt. Well, i can do mycket men jag orkar inte bara. sämst, som jag alltid är JAAAA MEN JAAA JAG SKA FÖRSÖKA BLI BÄTTRE men jag lovar ingenting för att MAN MÅSET LOVA VAD MAN HÅLLER OSV <3 hejdå!!!!!1

valborg

Vet ni vad jag ska skriva nu? ATT JAG ÄR TRÖTT. För det gör jag ju aldrig eller hur? Ne, men SKÄMTOSIDO, jag är faktiskt trött. ÅH JNSDFKSDFDSF. Fast mest är det för att förrförra natten sov jag typ 6 timmar, och det gjorde jag förra natten ocksåååå och sen idag så sov jag faktiskt ganska länge men är ändå trött (hahahahahaahaohaohaohaohaihaihaihaiahirhirhirehiheihe). Åkte ifrån mamma igår vid 4/5 sen åkte jag till helsingborg vid 7 osvosvosvosv. Så hann knappt va hemma och chilla men DET VAREE VÄLLA värt. Nu ska jag dock chilla och såntttt för är ganska trött efter igår, hejDÅ.