malmöfestivalen

Igår var jag på malmöfestivalen! Enda gången på hela veckan jag var där, liksom började skolan i onsdags och var inga bra artister där tyckte jag utom igår. Ville bara dit för att se Oskar Linnros men mina vänner ville se panda da panda (som jag inte ens gillar) men han var ganska rolig på scen. Dessutom gick vi bakom scenen efteråt så kom han ut och vi bara yeahhhh. Vi stal dessutom en kaffemugg på något cafe som vi drack vin ur, så jävla buzigt. Åkte dessutom karusell osv. Sen kom Oskar 23:30 allltsååååååååååååå. Så JÄVLA bra. Ville bara gråta när han körde genom eld eftersom det är min favorit av honom. Och århrhsdjkfhdjskf han är så bra. Och så fin. Love him. Har bara mobilbilder så förlåååt, fast har iof inte rört kameran på typ ett halvår...
 
 

salt & vinegar

Något jag verkligen kan kränga i mig utan att sluta är dessa chipsen alltså. Jag älskar dom över hela mitt hjärta <3 Finns inte i alla affärer vilket gör mig ledsen och de flesta tycker inte om dom. Men det är bara bra. För blir det mer över till mig. Tycker ni om dessa?
 

alright

Va? Uppdaterar Lina? ÄR DETTA SANT? Ja det är faktiskt sant. Jag är lika förvånad själv, tro mig. Här ovan ser ni ett väldigt litet urval ur bilder från min sommar. Jag har haft en fantastisk sommar. Avslutade det med att åka upp till Stockholm och umgås med världens bästa gäng. Jag har varit på en stadsfestival, jag har umgåtts med vänner, jag har myst med min pojkvän, jag har varit glad, jag har varit ledsen, jag har varit lycklig, jag har varit olycklig. Jag har inte rört kameran mer än en gång, fota kanske inte riktigt är min grej ändå. Även fast jag kan det.
 
Idag började jag trean på gymnasiet. Känns som jag började ettan precis. Glömmer ALDRIG hur nervös jag var. Var en halvtimme tidig och satt utanför på en bänk och samlade mod för att gå in. Jag kände ju liksom INGEN. Men det blev ju bra till slut? Jag klarade ju mig till trean. Om 287 dagar tar jag studenten, alltså officiellt vuxen, enligt mig själv. Nu är det som den paniken man hade när man sluta nian och skulle välja linje fast 1030230128 gånger värre. Ska man plugga vidare? Vad isf? Var? Ska jag flytta? Ska jag jobba? Ska jag ta körkort eller satsa på lägenhet? Är några av dom få frågorna som rusar igenom mitt huvud för stunden. 
 
Har saknat detta lite. Har saknat er. Ni är alltid så fina och bra. Kan ni inte bestämma min framtid åt mig istället? Tack på förhand <3