Just can't fall asleep


Okej lite random bilder sen igår. HAHAHA det var så misslyckat så jag dör. Liksom.. fint. Fint! Idag har jag klippt gräset, duschat, städat och apat lite.. Hoho.. ikväll kommer några gäster.. hajdåå!

LOOK ME IN THE EYES

Aaaah, det är varmt idag.

GLAD PÅSK

Stay up late, we don't sleep

Tog lite bilder igår.. Tjohejsan hoppsan på det!

She's out there

Detta är min lilla apkanin! Den är en blanding av en apa och en kanin.. bara så ni vet. För den satt precis i min säng, sen hoppade den ner på golvet och typ sprang runder. Det är ju normalt. Hon är också tjock och hon försöker också para sig med vår andra kanin, som också är en tjej... jaaaaaa... skriver mer senare..

Dance with monkeys!

Lite gamla bilder! Det är ganska varmt idag känner jag.. var medddd liselotte igår & i förrgår och idag har jag typ sovit extremt mycket! Vaknade 1 (!!!) Brukar inte sova sååååå mycket. Seen tog jag en tur med moppen och bara körde lite. Har precis ätit glass muuums.. kram på er!

BOCK WIT ME

Hade lite tråkigt imorse så jag typ klippte mitt egna hår. Ni vet ju knappt hur det såg innan. Det är ingen jätteskillnad.. jag klippte bara upp det lite och sånt! Blev ganska bra... HA DET BRA!

I never thought that

Sista blommbilden, jag lovar haha! Just nu håller jag på att pilla lite smått med designen för jag har inget liv! hejdå!

VÄRLDENS BÄSTA DAG EVER

Ja, okej detta är världens bästa dag! 1. JAG KLARADE FUCKING MOPPEPROVET! Var så jävla nervös när jag skulle göra det (igen) men så när jag var klar stod det godkänd! AHYEAH! 2. Jag kom in preliminärt på mitt förstaval till gymnasiet.. (kom in på alla) Men ARH vad skönt! Vill verkligen gå där! Superapaaabra! 3. Min pappa fyller år idag så vi kommer äta tårta! ARH jag är så glad! :D

Treat you like a princess

Lite mera blommor! Igår var jag riktigt trött så jag orkade inte blogga. Bästan samma idag. Är sååå himla trött! Ska ju göra om moppeprovet imorron, D-Ö-R om jag inte klarar det. Men det tror jag att jag gör.. tror.. Jaja, hejdå <3

TYP SÅDÄR HALVT NY DESIGN

Gjorde om menyn och headern lite. Jag vill fortfarande ha lite mörkare bakgrund. Meeen någongång kommer jag väll byta ut den till en ljusare.. Så ja, vad tycker ni då? :)

THE REST OF US CRY

"Fint" väder idag. Jag menar, vem har bestämt att sol och sånt är fint väder? Jag tycker om sol och sånt men jag tycker regn också är fin väder.. Haha.. strunt samma. Tog dessa bilder innan. Nu ska jag plugga meeeer. Hejdå!

I KNOW RIGHT

OHYEAH! Har 300 stycken prenumeranter nu! Helt amAAAzing! Tackkkkkkkkkkk till alla som följer min blogg och kommenterar massa fina kommentarer och bara är allmänt underbara! :D (om ngn slutar följa mig nu får den personen smisk i rumpan!)

Small World

Har då fått en ny mobil.. Tänkte köpa en egen själv men pappa gav mig denna så jag tog den istället. Tycker om den! Men jag är inte ALLS van vid touch så när jag skriver ser jag helt störd ut. Men nu kan jag iallafall surfa noramlt i mobilen. Men jag kan liksonm inte smsa och sånt för jag ska flytta över mitt gamla nummer så i tre veckor typ får jag gå runt med 2 mobiler.. ascoolt.

Who knows?

Hej, jag heter Lina och är 15 år. Idag har jag tagit väldigt onödiga bilder på mig själv i mitt rum. Jag har även ätit 3 glassar. Nu ska jag snart ta och plugga lite sedan ska jag slappa lite framför datorn. Efter det skall jag sova. Imorgon har jag nationella i engelska. Woho (!!!!!!!!!!!!!!). Tack och hej.. leverpastej!