Reeeed

VILKA PHOTOSHOPSKILLS JAG HAR. Nej men gjorde det här bara lite slarvigt (NÄÄÄÄHÄÄÄÄ) haha. Jag vill färga mitt hår rött! Liksom.. åhh det är så coolt.. Vet doooock inte om jag vill ha det sååå rött som på bilden.. lite mörkare tror jag.. typ som Ariana Grande. Ska fråga mamma vad hon tycker ser bäst ut, för hon vet sånt liksom. Isåfall färgar jag nog det nästa helg.. WIHO :D

I open my eyes


HEEEEJ. Jag lever.

Dator

Fick min Mac idag! Sjukt coolt! Fattar ingenting, men jag lär mig! Haha.. lärde mig lite i skolan hoahaie. Kom försent till skolan också för att tåget kom inte för att där var ingen ström (?) sååå, fick ta en ersättningsbuss som kom efter 23323 år.. så kom 1 timme försent.. lyckat! Men har haft en skitrolig dag idag iaf :D Hejdååå! :D

You make me feel so, na na na na na

Idag har det regnat.. Wihoo.. Nej men regn är faktiskt bra.. Älskar det! Har ett litet problem med mitt tangentbord på min dator.. Mellanslagstangenten åker av hela tiden! Får anfall.. Satt något under den så jag inte kunde trycka ner den, så fick ta av den och ta ut det som var där.. Och nu går den inte att sätta tillbaka. Fast har fixat det lite sådär halft nu med tejp.. FixarN. Och ja, jag ska bli bättre på att blogga haha... ;D

Hej mitt namn är Lina

Och såhär spenderar jag min kväll! Vad gör ni?

Fyapa vad trött jag är

Lite bilder från igår när jag träffade Felix.

Ussssssch vad trött jag är idag!

New

H&M 349:-
BIKBOK 199:- Åhh snälla ignorera mitt hår, har haft det i en knut hela dagen och det har regnat och blåsit..

Var med Jenny och Emma idaaag. Åkte till lund - malmö - lund hehe. När vi åkte bussen dit så kom det typ VÄRSTA flocken av människor från nationalparken. HAHA, hela bussen blev proppad. Mog1 av dom. Har regnat och blåsit hela dagen men VI HAR STÅTT UT. :)

Idag är det ingen vanlig dag..

Coola Towe har tagit alla bilder.. sen har jag bara redigerat dom lite hehe..

FÖR DET ÄR ANTONS FÖDELSEDAG! Heeeela 16 år blir han liksom! Tycker ni ska gå in på hans blogg och följa han OCH skriva grattis! :D Detta är nog hans bästa present, ATT JAG skriver ett inlägg om han.. .kan det bli bättre? Näää.. precis. Jaaa må han leva apilapi korv till middag!

High & Low

Har egentligen aldrig gillat Tove Styrke, men hörde denna låten för ett tag sedan och jag älskar den! Startade precis en ny kategori också "Musik".. fattar verkligen inte varför jag inte har haft en innan.. Kommer lägga upp lite finfina låtar biland dårå! :D

Heavenly breathing

Fyfarao vad det ska regna, åska och hagla dååå! Fast, jag gillar det haha.. Iallafall.. Satt uppe typ hela natten och kollade på Teen Chocie Awards med Emma & Hanna på msn! Mycket fint! Tycker även ni ska kolla in Towes inlägg om min, hennes och Antons jordenrunt resa med våra bobbycars! Yeaaah.

VET NI VAD? JAG HAR 700 PRENUMERANTER! WOOOOOOOOOOOHOOOOOOOO! Tack så jättemycket! Blir så himla glad :')

A sky full of lighters

This one's for you and me living out our dreams. We're all right where we should be. Lift my arms out wide, I open my eyes. And now all I wannna see, Is a sky full of lightets, a sky full of lighters.

The END of Final Jam...

HAHAHA Rubriken! Tänkte skriva "The End of Veckans Bild" men sen började jag tänka på Camp Rock hehehehe. Iaf, jag tänkte sluta med veckans bild. Och Taaack för alla bilder! Tog en bild från varje person (har säkert missa typ tusen personer heheehe) och satte ihop i ett collage. Här nedanför är länkarna till deras bloggar, i ordning!

http://hhannaa.webblogg.se/http://lovelycajsa.blogg.se/http://jarinafoto.blogg.se/http://lalahannah.blogg.se/
http://beatlestokig.blogg.se/http://mkarlstrom.blogg.se/http://morrmaja.blogg.se/http://eemiraa.blogg.se/,
http://linneawesther.blogg.se/http://antonsfoto.webblogg.se/http://oliviasandinpekka.blogg.se/
http://punkapan.blogg.se/http://canonkamera.blogg.se/http://linneawesther.blogg.se/
http://aakerberg.blogg.se/http://towe.webblogg.se/http://victoriafoto.blogg.se/http://eaphoto.blogg.se/,
http://ellinorljung.webblogg.se/http://mimmiwonderland.blogg.se/http://wilmatjejen.blogg.se/
http://tiintins.blogg.se/http://fannyelina.blogg.se/http://fannyysphoto.blogg.se/, http://shal.blogg.se/

Om där är något fel osv, så säg till! ;D och JA, jag har uppdaterat min fina header! ;D

Liseberg

Mobilbilder <3

Var ju på liseberg igår! SJUKT ROLIGT. Och nej, jag åkte inte atmosfear.

Rutan


Stuff in my room

Såg att Lina (http://linafoto.blogg.se/) gjorde en sånhär bildgrej med massa saker i hennes trädgård.. så gjorde en liknande fast med saker i mitt rum! Kanske inte så jätteroligt men.. haha.. Här är iallafall lite grejsimojser i mitt rum! ;)