Look the other way..


Lite fler bilder dåe. Fick bäst bilder på Erik Hassle, i och med han var sist och det var mörkare då.. så ljusen från scenen blev mycket bättre! Är riktigt trött idag så orkar inte skriva så mycket.. hahaaaaaaa.

Rix FM


Var på helsingborgsfestivalen idag.. fotade Rix FM festivalen och alla som uppträdde vaaaaar: Ulrik Munter, Broken door, velvet, Erik Hassle, Erik Segerstedt, Love generation och Viktorious. HAR så ont i benen just nu så jag dör.. Kommer ihåg att jag var besatt av Erik Segerstedt när jag gick typ 4an eller ngt. Grät när han inte vann idol och har hans skiva någonstans också. Skickade ett mail till han om hur mycket jag gillade han och han svarade HAHAHAH.. Tider det alltså.

All or nothing

Har inget att skrivaaa.

So far away..

Hade tråkigt, så fotade mig själv precis när jag hade duschat.. yeyeye! Blev faktiskt väldans nöjd :D

Thousand miles away..

Lite bilder jag tog i tisdags! Woheeej!

I hope it feels like tonight

Min kanin bara.. Eniro <3

Veckans Bild #11

Fanny | http://fannyysphoto.blogg.se/


Varje tisdag (eller en annan dag) så kommer jag lägga upp en bild som ni har skickat till mig! Skicka er bild till svenssonlina@live.se och bilden måste vara minst 763px bred! Du behöver inte skicka in en bild varje vecka, utan när du har skickat in en bild så har du skickat in.. helt enkelt! MEN du kan skicka in flera bilder i ett mail.. skriv din blogg och namn i mailet också! Så SKICKA NU!

Who cares baby?

Var på stranden idag igen med Ebba. Väldigt vackert!

Sol i bakhuvudet

Lite bilder från idaaaag! Min söta feta tjocka kanin <3.. underbar!

Campa

Idag har vi firat Pontus (hela 11år <3) åt lite mat och sådaaant.. sen har jag spelat COD.

I'll be standing right next to you...

Hejsanhoppsan i körbärsskogen! JÄTTEGLAD ATT NI GILLAR DESIGNEN.. gosh! :D Här är typ lite fina bilder jag tog idag haha.. har städat lite bland mina kläder och sedan har jag ätit mitt egna hår!

Ny design folks!


Bara för jag har fått 600 prenumeranter idag så lägger jag upp den nya designen som jag har jobbat med hela dageeeeeeeeeen! Hoppas ni gillar den! För det gör jag :D Lite mer.. stilrent :D.. Kram! Kommer nog pilla lite till med den hahahaha.

Photoshop: Det röda strecket!

1. Öppna din fina bild.. (helst en bild på mig).
2. Välj "Gradient Tool" Och klicka på den rektanglen uppe i hörnet!
3. Välj "Färg - Transparent" ändra färgen till röd och klicka Ok!
4. Gör ett nytt lager, sen klicka på "Reflected Gradient" och sen dra enligt pilen.
5. Ändra blandningsläget till "Lighten", Sen är du klaaaaaar! :D
Före & Efter, hoppas ni fattade! Mååånga som frågat efter detta.

Veckans bild #10

Maja & Petronella| fotogeniquee.blogg.se

Varje tisdag så kommer jag lägga upp en bild som ni har skickat till mig! Skicka er bild till svenssonlina@live.se och bilden måste vara minst 763px bred! Du behöver inte skicka in en bild varje vecka, utan när du har skickat in en bild så har du skickat in.. helt enkelt! MEN du kan skicka in flera bilder i ett mail.. skriv din blogg och namn i mailet också! Så SKICKA NU!

Echo, echo, echo..

Mwohej! Var på stranden med Ebba idaggg! Först regnade det typ apmycket så vi gick in på en toa tills det hade slutat regna, sen typ badade vi fast det duggregnade (OMG SÅÅÅ JÄKLA REBELLISKA ODSFSDFSF) men det var apskööönt och allting var apsköönt och jag orkar inte skriva meer.. kram och apa på er!