Halfway there

Åh gud.. Denna veckan har varit HEEEEEEEEMSK. Jag har seriöst aldrig mått sämre i mitt hela liv! Gud, apa och lite flodhäst på det också. Nu är jag iallafall okej frisk. Inte helt, men jag gick i skolan igår och idag. Hade bara två lektioner idag.. ehehehhee. Iallafall så ska jag försöka blogga som vanligt nu igen.. Köpte moppehjälm idag också.. ska göra slutprovet den 6 april.. ORH JAG KAN INTE VÄNTA! Jag vill köra! Haha.. kram!

Tänkte bara säga att

Jag är sjukligt sjuk igen. Spyr hela tiden och orkar knappt röra mig. Så jag kommer inte blogga så mkt. Hoppas ni mår bättre kram!

Around the world

Arhhhh mer kakor! Fast dessa är så mycket godare än dom i förra inlägget. Tänkte först bara låta det vara vanliga kladdkakemuffins men, sen hittade jga lite hallon i kylen som jag la på! Sen tog jag lite florsocker på! Har ätit 3 nu, och är så himla mätt haha!

All she knows

Japp, japp, japp. Dålig bloggning var det här. Men jag har faktiskt en ursäkt.. SKOLAN! Gud, apa, get! Jag hade svenska, muntligt idag. Det var typ, asenkelt men ändå! Imorron har jag NO nationella (fysik) och jag har inte pluggat, men jag ska faktiskt göra det snart. Sen har jag en SO-inlämnings uppgift, jag ska redovisa i NO, jag ska redovisa i svenska.. sen skulle jag haft engelska läxa men jag och Liselotte gjorde den på lektionen för vi är så coola. Så ja.. denna veckan är det mycket minsann! Så nu ska jag plugga lite fysik! Jippi! Hejdå.

I see you driving 'round town

Okej, MIN DATOR FUNKAR IGEN! LYCKAAAAAAAAAA! Så jag får den snart, när pappa är klar.. YES nu slipper jag köpa ny. Jag är väldigt glad just nu!

You better run

Arh herregud, jag tror mitt liv är förstört! Idag när jag skulle starta min älskade underbara dator så funkade det, sen blev allting svart. Så nu kan jag ha den igång, men typ skärmen funkar inte. Min pappa ska kolla på den sen. Så, nu har jag världens äldsta dator. Med världens fetaste datorskärm. Den får knappt plats på mitt skrivbord. Jag DÖR om inte min dator börjar funka igen, då måste jag köpa en ny antagligen, och det vill jag inte.. Så nu har jag inga bilder överhuvudtaget, braaaaa! Dessutom har jag inte photoshop, sörj med mig.

Cause everything you heard is true

Canon EOS 1000D
Canon EF-S 18-55mm f/3.5- 5.6

Idag är jag också hemma från skolan. Men jag tror jag är frisk nog att gå till skolan imorron. Annars regnar det väldigt mycket och det är supermysigt! Om man slipper gå ut, haha. Nu ska jag kolla på film, tror jag.. jag vet faktiskt inte vad jag ska göra nu. Hmm..

I'LL BE OKAY TOMORROW

Gjorde en liten uppdatering på designen. För att jag ville det helt enkelt.