Breathe with me

Jag uppskattar varenda liten kommentar jag fåååååår ♥ Ni är så himla underbart snälla så jag nästan dör... (jag dör hela tiden) Men ååhh gud vad dina är gulliga, en stor fet kram på er! ♥

Veckans bild #4

Sara Gille | http://beatlestokig.blogg.se/

Varje tisdag så kommer jag lägga upp en bild som ni har skickat till mig! Skicka er bild till svenssonlina@live.se och bilden måste vara minst 763px bred! Du behöver inte skicka in en bild varje vecka, utan när du har skickat in en bild så har du skickat in.. helt enkelt! MEN du kan skicka in flera bilder i ett mail.. skriv din blogg och namn i mailet också! Så SKICKA NU!

You said no flowers

Hittade världens coolaste app på android market idag. Astuffa bilder får man! Den heter Vignette. Annars idag har jag städas hos kanierna, kollat på samma film 2 gånger och kört lite mopeeeed. Är nästan klar med min SO uppgift, uurrrhh. Är iallafall ledig torsdag, fredag och sen måndag nästnästa vecka. WOHO, hejdå!

You can't see

Tittar på film och redigerar bilder. Erkänn att bilderna blev coola? BARA ERKÄNN! Jag äter faktiskt godis också.. sådeså. Gjorde om headern lite också.. tehehehehe

SPEXILISPEXSPEX

Idag hade vi spexfoto. Alla var så fina alltså! Förlåt för censurerna men, jag var tvungen! Hihohiho.

VILHELMINA

Om ni önskar fler bilder från vårvandringen (och typ assnygga bilder på mig) klicka in här på Ebbas blogg! Nu ska jag sova, och.. ja.. godnatt!

VÅRVANDRINGEN (MÅNGA BILDER TYP)

Okej, vi gick någonstans i Båstad och det var .. intressant, runt 2mil tror jag. Jag är ganska död just nu men ja. 1a bilden är jag och Liselotte helt taggade alltså! Sen på andra och resten av bilderna (typ) har vi gått upp på världens längsta backar ever, och vi dog lite så vi var tvunga att sitta ner!
Sen, efter typ vi gått massor så stannade vi och chillade lite! Känner att första bilden är riktigt fin. Gillar att himlen är överexponerad. MOMS!


Det blåste inte alls.. inte alls.


Vi gick och vi gick och vi giiiiick. Sen kom det massa kor. En sprang typ mot oss men den vände i SISTA SEKUND! Hohohoh. Den var läskig, men sööööt. Älskar att det kom sten hela tiden som man fick gå på.. arhhh.
Sen när vi ÄNTLIGEN var framme.. (efter typ mer än 3 timmar) så, sprang Ronja och Liselotte iväg. Och hade kul. Och jag åt. HEHEHE, alltså, mina fötter. SKAVSÅR ÄR SÅ UNDERBARA! Okej, nuuuu ska jag sluta skriva och dö lite. HEJDÅ.

Veckans bild #3

Anton | Antonsfoto.webblogg.se

Varje tisdag så kommer jag lägga upp en bild som ni har skickat till mig! Skicka er bild till svenssonlina@live.se och bilden måste vara minst 763px bred! Du behöver inte skicka in en bild varje vecka, utan när du har skickat in en bild så har du skickat in helt enkelt! MEN du kan skicka in flera bilder i ett mail.. skriv din blogg och namn i mailet också! Så SKICKA NU! Börjar med att lägga upp en senare ikväll!


Ja jag tog bort förra videon i förra inlägget. Ja, jag ska lägga upp en ny.

UNDER HER SKIN

Lite närmre

Lite närmre på lite av vad jag köpte igår. Ugh, idag ska jag bara sova, typ.

ME GUSTAAAA

1. Bandeau BH - BIKBOK 129:- (tror jag)
Bikini överdel - H&M 49:50:-
Bikini underdel - 49:50:-

2. Skor - DinSko 249:-
Jumpsuit - H&M 129:-
Typ, oversize linne - H&M 79:50

3. Hatt - BIKBOK 129:- (tror jag)
Solglasögon - GinaTricot 79:-
Skärp - BIKBOK kommer inte ihåg
Linne - GinaTricot 99:-
Shorts - H&M 249:-

4. Kjol - H&M 129:-
Kjol - H&M 99:- (tror jag)

Sen köpte jag, idrottsshorts, hårspray, strumpor och ett vanligt vitt linne och sånt!
Herregud vad skönt med nya klädeeeer. Har typ dött dom senaste veckorna! Oewhurw, allting ser helt underbart ut på mig (HAHA) men det ser verkligen SÅÅ mycket bättre ut på. Hohihihohihohh.

Radioactive

Dessa bilderna fotade jag i skolan. För att jag ska göra något arbete inom biologin och fota blommor blahblahahadhsah. Nu måste jag faktiskt göra min engelska och börja på min SO uppgift! Kul. Hejdå!

Veckans Bild #2

Towe Nordqvist | http://towe.webblogg.se/


Varje tisdag så kommer jag lägga upp en bild som ni har skickat till mig! Skicka er bild till svenssonlina@live.se och bilden måste vara minst 770px bred! Du behöver inte skicka in en bild varje vecka, utan när du har skickat in en bild så har du skickat in helt enkelt! MEN du kan skicka in flera bilder i ett mail.. skriv din blogg och namn i mailet också! Så SKICKA NU! Börjar med att lägga upp en senare ikväll!

Hej hopp

Okej, jag kom inte på någon annan rubrik! taaaaaaaaaack för alla underbara kommentarer! TACK TACK TACK! OCH TACK IGEN FÖR JAG HAR 400 PRENUMERANTER! ARHHHHHHH! GALET! Jag döör! Det är såå daskmdsaads! TAAACK! moget inlägg liksom.. MEN JA, det var bara det jag ville säga.

The girl behind the mask

"We're both in this masquerade, what can I do to see you the girl behind the mask. Our love was just a masquerade I wanna get to know you the girl behind the mask.