sundayyaduns

julpyntischhchchch

Satte upp en stjärna i mitt rum idag! heheoiahoahoiahe myssssssss. Har ni pyntat än?

le tired

Lite random bilder bara... Men idag är det lördaaaaaaaag! och det är skönt. Men jag måste städa. Så det ska jag göra nu. Hejdå <3

I’ve been waiting a century to marry you

JEPJEP. Såg ju Breaking Dawn idag! DEN. VAR. SUPER. BRA. Typ dog lite HEHEHE. Även fast man visste typ vad som skulle hända ossvosvosvosv så var den ändå jättebra. VILL BARA SE DEL 2 NU. LOL. Men ja, nu är jag så trött så jag döööör så ska bara chilla nu och sova sen. CyAAAAAAAAAAAAAAAA.

You will always be my Bella

IMORRON! IMORRON! IMORRON! IMORRON! ARHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! Kan inte väntAAAAAA! ksdfjdskjfhjkfdghjkasdjdjkhads. Fast pallar inte vänta ETT ÅÅÅÅR på nästa del. SUCK. HAHAHAH FIN STARTBILD.

they're just afraid of something they can't understand


Mitt hjärttäcke är så fint! MYCKET VACKERT. Men så ligger där en väldigt feeeeeeeet katt där, så... det blir inte lika fint då.. ELLER det kanske DET blir. Hemhemhem. Idag är den söndag (succkckckckckckck) det är skola imorron (ssusususuckckckckkckcc) typ tusen år tills det är jullov (ssusuuckkckcckkkc) ... JAOJAO. Ha en bra söndag iallafall!

Newis


yep ny design som ni ser.. ville ha något enklareeeee... hoppas ni gillarT! :D fin liten gif också <3

There's no religion that could save me

Hade typ inget bättre för mig...

It's okay not to be okay

Grym låt. Hon är så himla bra dshfjkhgkfjdghdfgkdfgh. Iallafaaaall... Ikväll är det MTV EMA AWARDs (sfjdsflkjdgdfkglasndlfserwoirwudjsf) Alltså jag måste sluta dampa loss hela tiden. HAHAHAHAAHA. Men ok, ska iallafall se det... kommer typ dö.. okej DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR REEDDDAAAAAAAANNNNN, men ja.. tur att jag inte är den enda i alla fall! LDOFLDFODFGLFGDOLLOLOLOOLOL. CIAAAAOOOOOO.

Galopp!

OK jag såg ut som en korv på detta fotot. MEN JAG TÄNKTE SÄGA TYP, SUPERDUPERTACK TILL ALLA JÄTTEFINA GRATTIS ÖVERALLT <3 Och tack Felix & Towe OCH Anton för världens finaste inlägg liksom... TACK FINISAAR<3 Okeej jag fick denna jättefina tröjan av Lotteeee i måndags, om ni inte ser så är det en Bruno TISCHAAAA. HAHAHA. Sen idag fick jag pengar av min faaamilyyyy för det var det enda jag ville ha + lite godis. Sen imorron ska vi fira mig.. även fast jag inte ville det... trolololol. JAJA. Ha en fin kväll osvvvvvv... <3

Grattis till mig!


HAHAHA OKEJ VÄRLDENS FULASTE BILD. Men jag kan inte rita ballonger okej. FAST, det gör inget...  FÖR ATT NU ÄR JAG ÄNTLIGEN 16. Wohoooo!

Mah new jacket

Mycket vackra bilder. och mycket vackert hår. Köpte den på Vero Moda för 799:-. Ällslskskakakar den. hohohooh den är typ asvarm och mysig. Om ni vill se en bättre (HAHA BÄTTRE OCH BÄTTRE) bild på den klicka HÄRrRÄrräRÄr. JIHAAAAA! Nu ska jag ätaaaaaaa cyaaaa.

Paradise

Tänkte bara dela med mig av denna fina låten från Coldplay! Älskar videon dlfjsfkngdjkfbghwegrisdf.

Nya skor!

Köpte nya skor när jag var med Lotteeee på väla i måndags! Dom är från Dinsko och kostade 499kr! I like themememememem. Köpte en jacka också men den visar jag sen!

I'm baaaack and it's november...

Tänkte mest säga att jag är tillbaka fnisssss... MEN JAPP DET ÄR NOVEMBER OCH HÖST OCH DET ÄR UNDERBART :D Hehe, uppdaterar ikväll också! KRAM!