Paus

Jag hinner verkligen inte blogga nu. Jag har miljoner läxor/uppgifter som är så svåra och invecklade och orhrrhhrhrr! Jag orkar inte! Men jag har verkligen inte tid att blogga så.. det får bli en paus.

But hey, it's just 17 days left!


Det är jag som har gjort GIF:en så fuckedifuck off om ni tar den. MEN ASSÅ EHHH DET ÄR BARA 17 DAGAR KVAR. HEEEEEEEEAAAAAAAARERFSDFKGFDLSCMVGBGFF.

Tråkigt, trött, traaamss

JAG ÄR SÅ C00L, för att jag suger på att blogga. Men eh jaaoaoaoaoa.. skolan är hård mina vänner!

Just move like you're gonna die soon

Hej jag heter Lina och jag är häftig och snäll. NEJ. Eller? JO. Lol <3 NEJ MEN ALLTSÅÅÅ. Hade tråkigt så tog lite fina bilder på mig själv när jag ligger på golvet.. Gillar att hörlurarna håller på att trilla ut ur min ficka på första bilden. Yeyeyeye. Typ jobbigaste dagen på veckan idag. Men jag klarade mig! Nu ska jag kolla på vänner.. HEHE. Hejdå!

Mjau

Idag var jag med Liselotte ett tag, mohahaha.. det var ett tag sen lololololol.

I came here to make a dance tonight...

FÖRLÅT FÖR DEN HEMSKA BLOGGNINGEN. Men jag har varit så dödligt trött hela denna veckan.. Inte lätt att gå upp 6 varje dag, komma hem tidigast kvart i 4 och sen gå och lägga sig 10.. weooo.. Menmen. Har haft en massa historia att göra också. Nu ska jag sovaaaaaa och chilla! Idol ikväll tror jag?! Jiha! :D

Fullt upppppp!

Alltså denna helgen har varit så jobbig! Eller, det har hänt mycket. I fredags åkte jag ju hem till mamma och färgade håret. Sen gick jag upp 8 i lördags och åkte till Danmark med mamma och några av hennes kompisar. Kom hem typ 5, sen var jag hemma hos pappa typ 6. Såå var jag utelåst och fick vänta på pappa i en timme. Sen fick pappa damp för jag glömt nycklarna hos mamma så vi körde dit, och det är ganska långt.. VAR SÅ TRÖTT. Sen idag har jag städat, städat och städat. Sen kommer gäster nu om en halvtimme. GOOOSDFDSGHFDG!

Mitt hår!

Haha, typ.. väldigt fula bilder! Men kan ju inte redigera dom för då blir färgen på håret annorlunda. Tagna med min kära webbkamera när jag var utelåst denna eftermiddag! Iaf, jag färgade ju håret igår och det blev lite mörkare än vad jag tänkt miiiig. Ser lite svart ut ibland men, det gör ingeeet! Ibland kan det se lila ut också.. haha. Men ja, sådär ser det ut i dagsljus. Nu på kvällen ser det helt svart ut.. Wihooo!