Let's kill tonight

Bilderna är tagna typ... för ett år sen kanske... lite mindre!

Heeeeej! Idag är det sån skottårsdag eller vad man nu kallar det. Tycker det är lite COOLT. Eller nä det tycker jag faktiskt inte. Fast tycker inte det är vår.. änIdag har det varit en vanlig dag med skola osv och nu måste jag nog ta och plugga pga har prov imorron men har inte ens börjat plugga. WEEEEHOOOO! Grattis Lina! Tack... tack.

trade mistakes


" I may never sleep tonight,
as long as you're still burning bright.

1000 prenumeranterOkej, PGA jag har 1000 prenumeranter nu (OMGGGGGGGGGGDSFJDSLKFJDSKLFJDSKL) Så ska jag fira det med lite glass. Men ja, seriöst... Tack så himla mycket! Fattar inte att JAG KAN HA SÅ MÅNGA? FÖRSTÅR INTEEEEE? Guddddd, tack tack tack tack tack <3 Helt otroligt!

Let me save you

Skulle gå ut och ge kaninerna mat innan och så såg jag SNÖDROPPAAAAAAAAR?! Hallåeee?! Igår var det typ... varmt och idag är det snöregn... underbart liksom. Vill inte ha meeeeeer snö. Orkar inte. Jaja, lång dag i skolan idag så nu ska jag bara slappa. Baiiii!

Ett mirakel!


ARHHHH. Dör lite, första gången på startsidan! Och spotlight grejen... Ådsfjhdskfjhsdkjf kul med alla besökare och nya prenumeranter... Hoppas ni stannar OCH SÅ VIDARE <3

Rutputlipidfjdsiflsd


Har varit på bio idag igen osv och just nu sitter jag och kollar på melodifestivalen med mig själv men har såklart SÄLLSKAP PÅ INTERNET. Rut på bilden btw, ha en fin SATURDAY.

your lips pressed to my neck

Hejhopp. ALLTSÅ GUUUD JAG BORDE NÄSTAN FÅ EN APPLÅD FÖR ATT JAG BLOGGAR SÅ OFTA NU?! (om ni inte applåderar i kommentaren nu blir jag extremt ledsen). Menmen, igår innan gårdagens äventyr möblerade jag om mitt rum! Städade det också väldigt mycket he-he, hade så HIMLA mycket skit under min säng? Alltså fattar inte hur det hamnade där ens? Typ bara massa jättedammiga papper, godispapper, colaflaskor och MASSA annat. Så äckliiiiiiiigt. Menmen, ska gråta lite nu pga lovet är snart slut och sen ska jag gråta lite till för att jag måste plugga. Livet som Lina Svensson.

The worst things in life come free to us

Ni som inte har lyssnat på Ed Sheeran har verkligen missat något. Fyhelskottajävlahelvete vad bra han är! En av mina favoriter är här ovan, kan inte sluta lyssna... Så lyssna nu innan jag äter upp er.

Och ooom ni har lyssnat, vilken är er favoritlåt?! :D

Filmer från bävertiden


hff.webblogg.se

towe.webblogg.se

Först vill jag bara OBOSOBOSOBOSO varning för fula bilder av mig. Men men, titta och njut. Filmen ovan är som saaagt filmad av Felix och den undre av Towe. Fick ju såklart inte med allt som hände i trollhättisch, men lite kom ju med beavezzzzzzzz! 

Pannkakor

Pannkakor med choklad, kan inte starta dagen bättre. (eller jo det hade jag om jag kunde ha sovit längre, men lyckades dock inte med det där).

sista bilderna typ


Alla bilder med mig i bilden är tagna (alltså kommer inte ihåg vem som tagit vilka haha) av Felix, Anton, towe och resten av moi.

Okej, okej, okej. MÅNGA BILDER I KNÅW. Men ja, kan inte lägga upp dom där JÄTTEintressanta bilderna för att jag inte får/kan lägga ut dom PGA dom på bilderna inte vill heheh. Det blir nog inte fler bilder nu. Men kanske någon video PGA (KAN SERIÖST INTE SLUTA SÄGA DET?!?!?!) Towe och Felix filmade en del. Men japp, nu är jag hemma i kallaaaa skåne vilket är skönt på sätt och vis. Men kommer såklart sakna mina bävrar. Har varit helt sjuuukt kul att träffa dom och en grymt bra start på lovet (som snart är slut). Vi hamna även på blogg.se's framsida (lenk)! HUR GRYMT? Okej, det var ju Antons blogg men, hallåååååå... om vi inte hade åkt dit hade han aldrig kommit dit, eller hur? BITCHEZZZ.

Beaver times


Joppjopp, andra dagen här hemma hos Antonius nudå. Idag har vi typ kokat ägg och varit ute och fotat en del. Filmat lite också (inte jag då PGAAAA "HIGH TECH" KAMERA). Felix har även lyckats ta mörda en pulka och trillat ner från en backe på rygg. Mycket vacker dag och just nu sitter vi OCH NJUTER AV DENNA TID TILLSAMMANS. Hejdå!

ett mirakel (ha-ha-ha)


Sitter just nu hemma hos ANTON med TOWE och FELIX. OHEMGEEEEEAAAA. vet inte riktigt vad jag ska skriva men just nu sitter anton till vänster om mig och towe till höger om mig och felix vandrar iväg. SES EN ANNAN GÅÅÅNNGGGEEEEE!

Alltså nej...

... Har ingen lust att blogga ALLS. orkar inte, vill inte... så nej. Sååååå är läget just nu!