how i wish that was me

Lite bilder på Rutis jag tog för ett tag sen. Tror det är en fryst kötbulle hon leker med. MEN WHO KNOWS. Idag ligger jag hemma och är sjuk. Visste att jag skulle bli sjuk snart för jag har mått lite halv kasst hela veckan men idag var det värst så jag fick stanna hemma. Ciao!

ny design

Har fixat med en ny design nu i några dagar. Hoppas ni gillar den :)

And I'm dying to see your face

1. Matte... 2. Åker hem från skolan i tåget! 3. Musiiiiik 4. Det snöade </3 5. Musikteori, ja vad kul! 6. Var ingen snö i Helsingborg, lol.

Jahapp. Tisdag igen dådå. Gillar inte Tisdagar, men vad ska man göraaaaaaa. "Redovisa" på engelskan idag typ. Eller vi återberättade historier så... eller alltså jag hatar det! Min engelska är typ ok när jag skriver, men sen när jag ska prata så så blir deT SÅÅÅÅ DÅÅLIGT SÅ JAG LÅter som om jag går typ i 3an. Men japp, sånt är livet. cya!

trött

Var dessa vackra bilderna jag skulle redigera igår som jag sa i videon ell oh ell. Är jättetrött idag för har bara sovit typ 4 timmar inatt. kul. japp.

Förlåt mamma förlåt, dududuuuuu

Förlåt för jag har bloggat som en korv! Men, okej jag har ingen ursäkt för det men japp. Här åååvaan är lite nya bilder från min mobil! Har inte instagram för jag har ingen iphone, men använder en app som heter MyTubo om ni undrade. Just nu är det faktiskt söndag och imorron är det skola. DÖR LÅNGSAMT. Orkar inteeeeeeeeeeee. Vill bara vara hemma och sova och inte tänka på att "åhhhh måste ju göra klart det" osvosvsov.

Just nu kollar jag på någon konstig film på TV:n fattar ingenting, men det funkar veeeeell. Jim carrey är ju med så... lol. MEN HAN ÄR ALLTID MED i konstiga filmer så ja. Man blir nästan lite rädd. NEPPNEPP men nu ska jag fortsätta med ingenting. ha det braaao!

bossen till lond

Lite bilder från när jag var med Feliixxxusisus och Maaaaaggy (hennes blogg är tysk men liksom, hon pratar inte bara tyska lololol) i Lund! Vädret var nog det värsta för det liksom regnade skitmycket och det blåset apmycket. Så mesta av tiden satt vi inne på McDonald's och hade skåj sen chillade vi inne på Coop för det var så kallt lololol. Så gick vi helt värsta fel när vi skulle till stationen, alltså... livet. MEN sen hittade vi och vi kom hem helt tryggt<33333 HAHAH ne nu ska jag äta pizza till frukost! (fast nu står det att jag pulbicerade det typ halv nio igår.. moget osv) CYAA.

THAT'S THE SHIT

HAHAHAHAHAHAHA gott nytt år!1345