we're going up

Loreen var cirka amAAAAzing igår. Även fast hon skulle komma 22:00 och kom 22:30 istället. Och även fast vi var så kissiga så att vi höll på att spricka. OCH ÄVEN FAST VI VAR JÄTTESVETTIGA. Nej hon var bara grym grym grym. Att komma ut ur publikhavet och hitta en toalett sen var DOCK lite svårare men vi klarade oss. Och vi hade en jättebra dag. Nuuuu ska jag på släktträff (wooowowowwopppwowwp fest party all night long typ) NEJ MEN NI FÅR HA DET SÅ BRA HEJDÅ!

the sounds of silence

pull me over

Skulle egentligen bloggat om detta tidigare men det blev aldrig så. Har antingen varit för trött eller inte haft tid... Nu skrev jag att jag har varit trött och jag måste sluta med det :(. MENMEN. Var hos Rebecca tisdag-onsdag och hade det mysigt med henne, philip och felix. SÅ ja här är lite bilder från det! TJAIO. Första bilden har philip tagit btw.

Det är alltid längre kvar


Ska lägga upp lite bilder från veckan så småning om. Är bara lite seg. Dessa bilder tog jag idag när det regnade och belv ganska nöjd! Måste bli bättre på att skriva inlägg också... ajja, ha det bra! :D

för inga tårar når min kind

Tog massa bilder på Liselotte igår. Bland annat dom i förra inlägget! HAHAH var så fult (alltså hur det gick till) hon låg bara i min säng och typ ljuset bara lös på henne jag bara "jag måste fota dig" sen typ fick vi ta bort massa skit från fönstret. Sen så stod jag typ ovanför henne (såg helt cp ut) och fick öppna mitt andra fönster för bättre ljus osv. Var väldigt vackert! Ajja, blev ganska nöjd med resultatet även fast mitt lakan är jätteskrynkligt osv. Fast det ser man ju inte i dom bilderna i det förra inlägget. Nä, nu ska jag rensa minneskorten, ladda kameran osv för imorgon ska jag till olofström! Ciaoooo.

Det är första gången för mig

rix fm festival

Igår var vi på Rix FM festivalen i Kristianstad. Vi åkte dit bara för att vi kunde. VI FICK JU LIKSOM SE DARIN? Vem vill liksom inte det <3 NEJ men skämtosido det var väll helt okej även fast där inte var en enda artist jag gillade och att jag glömde min plånbok på McDonalds men jag återfann den igen <3 Så många hjärtan i detta inlägget <333333333333333 Det roliga var att vi stod ganska långt bak, sen bara gick folk så typ efter ett tag var vi allra längst fram HAHAHAH. Så sjukt. Vi såg Robin också när vi gick till tågen sen, typ utanför hans hotell fast vi vågade inte gå fram och krama han för det hade varit jättepinsamt<3 HAHA JAJA nog om detta nu, ha en bra dag!
 
 

FRÅN förra och denna veckan

Hade ganska många bilder att visa egentligen. Men jag satte ihop alla i ett collage istället för att jag är för lat för att jag är för lat för att göra egna inlägg typ. AJJA, här är lite iaf, blandat och fint. Måste lära mig ta med kameran överallt, för när jag väl är iväg så har jag bara mobilen och då ångrar jag mig. Och så får jag inga bra bilder så kan jag inte visa er sdfhsdkjfhskjdfhkj... MEN MEN Hoppas ni får en bra lördag fööööör det ska jag ha :D 

den svenska björnstammen

Lite brus får ni allt tåla! Iallafall, var en awesomeeeeeee dag/kväll med Felix, Rebecca och Philip igår. Kommer kanske (har inte kollat igenom dom så vet inte om dom är bra direkt lollolololool) komma upp bilder sen under dagen ososvosvosv. Är så sjukt jävla trött men det var det värt. Har typ, inte hört sådär jättemånga låtar av dom egentligen, följde mest med bara för att HAHAHA. Fast nu måste jag göra vid mig för ska snart iväg igen, HEJDÅ!

vi kan börja om