my wall is amazing

Har ändrat om på min vägg minst tjugo gånger. Okej skämta har ändrat typ två gånger. MEN, är så nöjd nu. Dör. Älskar den. <3

somebody told me

i think you're awesome

midsommar

Förlåt för typ, exakt samma redigering som i förra inlägget men jappjapp. Iaf, hade en fin midsommar igår med fina vänner och hoppas ni också hade det. Idag ska jag mest ligga i soffan och dega för jag är extremt trött. Kraaaaam och hejdå och allt sånt! Kommer nog upp ett inlägg sen med lite ascoola bilder! haha skämta men japp, inte mobilbilder iaf.

en vacker dag

Ger en extra tanke till chokladet som trilla ner mellan plankorna. (Dom på sista bilden...)

gårdagen

Gick typ världens längsta runda med vår hund (+ det var skitvarmt). Sen gick jag hem. Byta om. Åkte till helsingborg. Gick i regnet. Spela biljard. Skratta för mycket. Chilledilla (älskar det ordet okej). Åt pizza. Åkte hem. Dog pga trötthet. Och sen somna jag. Trevligt va? Okej somna inte direkt när jag kom hem pga försökte hålla mig uppe men sen dog jag. BOKSTAVLIGT. Alltså är ett spöke nu som skriver nu liksom... såg även att jag hamnat på spotlighten woop woop!

This is our last danceFrågor & svar om min dip dye

Hur fick du så skarp färg när du har brunt hår?
Well, först så blekte jag topparna. Dom flesta säger att man inte ska göra det pga det skadar håret, men inget hände med mitt. Så man behöver inte vara blond för att det ska bli bra :) Dessutom så stod det på burken att färgen fastnade mer när man hade blekt det innan!

Vilken färg använde du?
Jag använde den turkosa färgen från märket "Directions".Var hittade du färgen och vad kostade den?
Det finns massa sidor på internet som man kan beställa det ifrån men jag köpte den på Schock i Malmö. Och den kostade 70kr tror jag :)

Tvättades färgen ut snabbt? 
Alltså, efter några tvättar blev det grönt. (Men jag fyllde på färgen igår). Men alltså, det blev inte så hemskt med grönt ändå. Men om man vill hålla uppe med stark färg hela tiden så får man nog vara beredd på att färga det ganska ofta. Man behöver dock inte så mycket färg till ens toppar vilket är bra :)Gjorde du det själv, var det svårt?
Nepp, mamma blekte det och färga det första gången så det skulle bli bra och jämnt. Men sen igår så gjorde jag det själv och det var bara att sätta i färgen på dom ställena jag hade det innan liksom. Så var inte så svårt!

Har du några fler frågor så fråga på! :D

Såpbubblor

Fick värsta rycket att fota bubblor när Pontus kom in med sina bubblor i vardagsrummet. Dock så blev han lite irriterad för att jag bara "nä men det blåser på det hållet, kan du inte flytta dig? bakgrunden blir ful om du står där, FAN fick inte fokus" osv. MEN JA, sånt är livet ni vet. Skitsvårt att fota dom btw, eller är det för jag är så dålig. Nä, HHOHOHO. Fast, vi fick göra typ egen sån sörja för att den riktiga tog slut så det kom typ en bubblar per gång man bara jahapp gr8. (HAHHA gr8 <3) okej hejdå!

i still wanted more


Ser ni hur jävla vig jag är på tredje bilden? Kan liksom inte ens ha benet rakt, dör då. Grattis Lina! Tack tack... Dessutom har jag pillat lite med designen som ni kanske ser? Inte något jättemycket men lite. Lite nya bilder i headern, stora bokstäver i rubriken osv. Tyckte det blev najnajnajnajnjsnsjnjsns.

nya grejer liksom


Var på väla med Liselotte idag och chilledilla och ja, jag har stora fötter <3 + köpte faktiskt solglasögon med.. coolt va.

hur jag brukar redigera mina bilder

Fråga om ni inte fattar något! :D

bikinis


Fick rota fram mina bikinis nu imorse för att well, det är sommar. Egentligen så gillar jag inte att bada alls men får väll ändå gå med på det någon gång ändå. Hittade tre stycken iallafall, den översta ser helt störd ut för jag åkade lägga den helt konstigt. Men det är den jag använder mest iaf, för den är FIN OKEJ. AHhaoseirhaoai.

vi drar till danmark


Idag chillade jag i danmark istället. Och åt glass, pölse och choklad. Mysigt vareee!

vi drar till malmö

Chillade i malmö idag med felix och daga