nya skor

Dom är lite skitiga i know, från dinsko för 349:-

Don't wait for luck

Det är nu jag ska skriva om hur mycket jag suger på att blogga. Men nä, (fast egentligen gjorde jag det ändå). Jag har varit sjuk! Eller ja, jag är fortfarande sjuk. Började i fredagskväll och har cirka dött sen dess. Men ja, det börjar gå över nu och ska till skolan imorgon iallafall. Det värsta är att man missar massa i skolan och sen kommer man tillbaka och dom bara "JA NU HAR DU MISSAT 5330 KAPITEL, 132 PROV OCH 232 INLÄMNINGAR OCH DU FÅR GÖRA KLART DET TILLS PÅ FREDAG" man bara ok tack. Kanske inte exakt så men, TYP. AJJA. Seeeeyaaaa later. 

Philip Svensson

Bilder från när vi var i göteborg! Philip på bild: http://phsvensson.blogspot.se/

hejsanhoppsan osv

 
Skjorta, vantar, halsduk och mobilväska från gina, jeans från h&m och skor från skopunkten eller något. 
 
Händer verkligen detta? Lägger jag upp en bild på vad jag har på mig? Lägger jAG UPP EN BILD PÅ MIG SJÄLV DÄR JAG SER UT SOM EN UPPSVÄLLD TOMAT? Ja, jag tror det... JAG TROR FAKTISKT DET. Men ja det gör jag osvosvsov. Jag är så sjuuukt jävla dålig på att blogga OCH DET VET JAG OM! Men tyvärr så är jag för trött eller så har jag inte tid. VILKET MAN ALLTID skyller på men vafan. SKA SLUTA capsa HELA tiden MEN kan INTE. Ok vi ses när vi ses. BAI.

solve me and all my problems

Fick lite fel fokus på den sista bilden men gillar den ändå! Det börjar bli höst nu och jag älskar det för att jag hatar sommaren. Så himla skönt att den är över nuuuuuuu. Ajja kram osv.