you were my guiding light

tröja, ginatricot // jacka, vero moda // kofta, bikbok // jeans, ginatricot // sen låga svara converse på det!

kycklingsallad

Arsdgsdfskjsasdf. Alltså JAG ÄR SÅ BRA. Fast, egentligen gjorde jag inte så mycket. Hittade frysta grillade kycklingbitar i frysen så la in dom i micron sen i med färdig sallad vi hade i kylen, och sen lite creme fraiche (+salt och peppar). MEN ÄNDÅ NOMNOMNOMNOMNOMNOMN.

tusentals tårar kvar

Haft en lugn fredag.

watch me fall apart

HEJSAN! Har ni saknat mig? Vad har det gått nu, två månader kanske? Känns nästan som bara två veckor. Gud har inte rört kameran på nästan 2 månader heller, fotade lite i början av lovet denna veckan dock när jag träffade Philip, Anton & Towe. Fast tog typ 2 bilder. Har även hängt med min pojkvän och träffat min mamma osv. Har knappt fått sova ut på hela lovet så igår sov jag i 14 timmar, helt sjukt egentligen. Är innte på andra terminen av tvåan nu också och tiden går så jävla fort! Helt sjukt. Har massa läxor känns det som fast ska inte klaga egentligen, för vissa linjer har så många fler. 
 
Ajja, jag ska faktiskt försöka blogga nu. För har ändå saknat det lite. Vill egentligen bara radera alla mina gamla inlägg pga så jävla fula bilder men äh, får leva med det. VI SES SNART IGEN!